FAIR+FAIR=

ONS BEDRIJF
FAIR+FAIR is  een merk dat stijlvolle faire designproducten verkoopt. Alle producten worden fair geproduceerd. Daarbij wordt gekeken naar sociale duurzaamheid, de impact op de natuur, het gebruik van energiebronnen en de ecologische waarde. De productie is gebaseerd op fair trade, ecologische, re- en upcycling, re-use en cradle to cradle principes.

 

DE PRODUCENTEN

Alle onze producenten ontvangen een eerlijk loon en werken onder veilige omstandigheden. Zij krijgen een eerlijke prijs voor hun producten. We werken samen aan de collectie om het mooiste resultaat te krijgen. Veelal zijn het kleine bedrijfjes die op deze manier in hun onderhoud kunnen voorzien.

 

HAND MADE PRODUCTEN UIT DE HELE WERELD
Het assortiment omvat een scala aan producten. Fashion fair gemaakt in Kolkata, Sieraden uit Indonesie, kaarsen uit Indonesie, servies en vazen uit India, sieraden uit Zuid Afrika en nog veel meer. In meer dan 20 landen hebben mensen met liefde en vaak met de hand, gewerkt aan onze producten.

 

SOCIALE PRODUCTIE IN NEDERLAND
We laten ook producten in Nederland produceren. Met gerecyclede materialen maken mensen met een beperking of handicap hele gave producten voor FAIR + FAIR.

 

HET GOEDE DOEL
Alle winst wordt geinvesteerd in huisvesting voor onze producenten. Door de producten van FAIR+FAIR te kopen doe je iets goeds voor de wereld. Zo maak je je eigen wereld mooier en die van een ander.

FAIR HOUSE PROJECT

HET GOEDE DOEL VAN FAIR+FAIR
Alle winst van FAIR+FAIR gaat naar het goede doel: Het FAIR House Project. FAIR+FAIR wil voor jou een fair huis en voor de mensen aan de andere kant van de wereld. Daarom investeren we onze winst in huizen voor de makers van jouw producten. Een eigen huis geeft mensen een gevoel van geborgenheid, veiligheid en eigenwaarde.

 

1 MILJARD MENSEN HEEFT GEEN HUIS
Meer dan een miljard (UN Habitat) mensen in de wereld woont onder erbarmelijke omstandigheden in een krot of onder een stuk zeil. Dat betekent dat zij geen stromend water, wc of electra hebben. Daarnaast lopen ze elke dag het risico dat de hut inclusief de schamele bezittingen wordt verwijderd door de overheid. Het gevolg is dat de basis voor een humaan leven ontbreekt.

 

SOCIAAL BOUWEN
Vee mensen in ontwikkelingslanden kunnen bij de reguliere banken geen geld lenen. Daarom kunnen onze producenten bij het FAIR House Project geld lenen tegen een sociale rente. De lening wordt binnen redelijke termijnen terug betaald. Dat de mensen moeten betalen voor een lening is gezond. Daarmee creëer je een situatie dat mensen beseffen wat een huis waard is en ontstaat eigenwaarde.

INTERIEUR ADVIES

FAIR INTERIEUR ADVIES
FAIR+FAIR ontwerpt stijlvolle en duurzame interieurs. De producten zijn puur en van natuurlijke materialen gemaakt. Je huis zal hiermee een aangenaam verblijf worden waar eerlijke producten een comfortabel en luxe gevoel geven.

 

ONZE HUIZEN IN DE BLADEN
De huizen die we inrichten verschijnen regelmatig in de bladen en worden bejubeld door de journalisten en fotograven. Regelmatig worden ze gebruikt door bekende nederlanders. Tjitske Reidinga, Estelle Cruyf en bekende voetballers waren te zien in ons decorum.

 

ONTWERPEN VOOR HUIZEN KANTOOR HOTEL OF RESTAURANT
FAIR+FAIR is er om van jouw huis, kantoor of andere ruimte een geweldig, stijlvol, bijzonder, cool en fair project te maken. Mail naar info@fairandfair.nl om een afspraak te maken.

B2B

FAIR+FAIR VOOR JE BEDRIJF
Ook de zakelijke markt bedienen we met faire producten. In een tijd van toenemende bewustwording wil jouw klant ook graag zien dat je als bedrijf fair en duurzaam opereert. Daarmee kun je als bedrijf juist het onderscheid maken.

 

DUURZAAM INTERIEURADVIES
We adviseren je graag bij het fair inrichten van je kantoor, bedrijfsgebouw, hotel of horecagelegenheid. Het totale interieur kan door ons duurzaam, fair trade, ecologisch of cradle to cradle worden vorm gegeven. Daarbij leveren we alle producten die nodig zijn om het ontwerp in te vullen. Dat varieert van verlichting, meubels, fair tafellinnen, beddengoed, badgoed, servies, schrijfwaren en nog tal van andere producten.

 

DUURZAME RELATIEGESCHENKEN
Faire relatiegeschenken, incentives en kerstcadeaus kun je bij ons regelen. We kunnen ook allerlei producten custom made voor je laten maken.

 

WHOLESALE
We verkopen onze producten aan winkels en horecabedrijven. Als je interesse hebt om onze producten te verkopen horen we dat graag. Neem da contact met ons op voor de prijzen en het lookbook.

 

FAIR WERKEN
Werk met ons samen draag bij aan een betere wereld, ook in je zakelijke omgeving. Onze winst wordt volledig geinvesteerd in het FAIR House Project. Hiermee investeren we huisvesting voor een aantal van onze leveranciers in ontwikkelingslanden. Jij een fair leven zij een fair leven.

 

Mail voor een advies of een afspraak naar info@fairandfair.nl.